Tapahtumatilat tarpeen mukaan

Tarjoilut tunnelman, tilanteen, tapahtuman ja sinun makusi mukaan

Tapahtumaravintolat palvelee sinua myös aina, kun olet järjestämässä yritystilaisuutta. Meiltä löytyy tiloja ja tunnelmaa pienen porukan kokoustiloista tuhannen henkien isompiin tapahtumiin.

Niemi Center

Helsingissä Hartwall Arenan yhteydessä sijaitseva valoisa ja moderni, keväällä 2012 valmistunut rakennus. Monipuolista tilaa kolmessa kerroksessa.

Hartwall Arena

Koko kansan urheilu- ja elämyskohde. Tapahtumien välillä Arena palvelee yritystilaisuuksien ja kokouksien järjestäjiä kuudessa erikokoisessa ravintolatilassa.

Helsingin jäähalli

Tunnelmaltaan ainutlaatuinen kohde keskellä Helsinkiä. Jäähallissa ravintolatiloja on seitsemän erilaista.

Helsingin Musiikkitalo

Ainutlaatuinen miljöö tekee Musiikkitalosta unohtumattoman elämyksen sekä isännille että vieraille. Yksi ravintola sekä useita lämpiötiloja.

Ravintola Mestaritalli Helsinki

Tunnelmallinen ja merellinen Mestaritalli palvelee kokousasiakkaita kuin yksityisiä perhejuhlien viettäjiä. Yksi ravintolasali sekä kabinetti.

Tampereen Jäähalli

Uutta ja vanhaa juuri oikeassa suhteessa. Viisi erilaista ja monipuolista ravintolatilaa sekä areenataso. Myös hallin käytävät ovat halutessasi käytössäsi.

Turun Messukeskus

Turussa asiat osataan hoitaa tyylillä. Muuntautumiskykyinen moduuliseinillä varustettu messuravintola sekä lukuisia muita tiloja.
 

Cumulus Resort Airport Congress Center, Vantaa

Lentokentän läheisyydessä sijaitseva, kokoustiloiltaan monipuolinen vaihtoehto jossa onnistuvat helposti isommatkin yritystilaisuudet. 

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »