Näytteilleasettajat

Näytteilleasettajalounas

Turun Messukeskuksen näytteilleasettajalounas on itsepalvelulounas. Se sisältää kotiruokatyyppisen lämpimän ruoan, raikkaan salaattipöydän, leipävalikoiman ja levitteen, pienen jälkiruoan ja kupin kahvia. Ruokajuomana jäävesi. Itsepalvelulounas on tarkoitettu vain näytteilleasettajille messujen aikana. Jos haluat tarjota vieraillesi tai asiakkaillesi ruokailun, järjestyy se buffet-ravintolassa ravintolan hinnoin.

Uusitussa ravintolassamme näytteilleasettajat voivat ruokailla buffet-ravintolassa. Messubuffet sisältää runsaan salaatti-antipasto-buffeen ja lämminruokabuffeen sekä kupin kahvia. A la Carte -lista on messukohtainen.

Näytteilleasettajien ruoka- ja juomatilaukset sekä messuosastotarjoilut

Näytteilleasettajana voit tehdä tulevien messutapahtumien ruoka- ja juomalipukkeiden sekä messuosastotarjoilujen tilaukset kätevästi alla olevien tapahtumakohtaisten linkkien kautta. Messuosastotarjoilu pyydetään tilaamaan viimeistään 4 arkipäivää ennen messuja. Messuosastojen tarjoiluhinnasto on tapahtumakohtainen ja se on esillä tapahtumittain tarjoilujen varauslinkin kautta.

- Kirja- ja ruokamessut 30.9.–2.10.2016, tilaukset tästä »

- Osaava Nainen-, Terve Olo- ja Outlet 28.–30.10.2016, tilaukset tästä »

- Venexpo 10.–13.11.2016, tilaukset tästä »

Lipukkeet

Ruokalipukkeiden hinnat sisältävät 14 % alv, alkoholijuomalipukkeiden hinnat sisältävät 24 % alv. Rakennus- ja näyttelyaikoina lipukkeita voi ostaa Messukeskuksen pääravintolasta. Käyttämättömiä lipukkeita voi palauttaa kuluvan messun aikana, mutta etukäteen maksettuja lipukkeita emme lunasta takaisin. Laskutus tapahtuu palautuneiden lipukkeiden mukaan.

Maksutavat

Ennakkoon tehdyt tilaukset voidaan laskuttaa. Laskutuksesta tulee aina sopia erikseen ja laskutamme ainoastaan yrityksiä ja niitä liittoja / yhdistyksiä, joilla on jo laskutussopimus Restel Oy:n kanssa. Laskututuslisä on 8 €. 

Paikan päällä tehdyt tilaukset maksetaan aina käteisellä tai luottokortilla. Ravintolasta on mahdollisuus ostaa tapahtuman aikana lounas- ja kahvilatuotteiden arvokuponkeja.

Pyydämme huomiomaan, että Turun Messukeskus kokonaisuudessaan on Restel Ravintolat Oy:n ravintolatilaa. Näin ollen, mitään omia ruokia tai juomia ei tiloihin voi tuoda. Myös erilaiset maistiaiset ovat kiellettyjä ilman ravintoloitsijan lupaa. Alkoholijuomien tuominen anniskelualueelle on yksiselitteisesti kielletty alkoholilainsäädännössä.

Majoitus

Cumulus-hotelli Turun keskustassa tarjoaa näytteilleasettajille edullista majoitusta. Tutustu hotellin tarjouksiin osoitteessa cumulus.fi.