Aulangon Areenagames

Hinta alk. 29,50 €/hlö kun ryhmän koko 15+
Ohjelman kesto 1 tunti
Ryhmän koko 5–150

Voidaan järjestää seuraavilla paikkakunnilla:

  • Hämeenlinna
Tuokaa kokous Aulangolle ja haastakaa toisenne kokouspäivän päätteeksi hauskassa ja leikkimielisessä Areenagames-ohjelmassa, jossa kisaillaan vapaamuotoisesti uusissa ja vähän tutummissakin liikunta- ja harrastelajeissa.
Aulangon Areenagames tarjoaa hauskaa yhdessäoloa, mielenkiintoisia lajikokeiluja ja innostavia kokemuksia. Haastakaa toinen toisenne vapaamuotoiseen kisailuun tuttujen ja uusien lajien parissa. Lajit vaativat tarkan käden lisäksi myös taktista pelisilmää ja joukkueen yhteispeliä. Ohjelma soveltuu hyvin esimerkiksi kokouksen yhteyteen tai ennen kylpylää, illallista tai illanviettoa. Ohjelma on yhdistettävissä myös hohtokeilaukseen.
 
Käytössänne ovat lajien parhaat välineet sekä ohjaajien lajiopastus. Lajikokonaisuus sovitetaan ryhmänne aikatauluun ja osallistujamäärään. Valitkaa 3–8 suosikkilajia seuraavista: baseballin tarkkuuslyönti, sisäcurling, laserammunta, frisbeegolfin tarkkuusheitto, jousiammunta, golfin chippi, lätkän lämäri, puhallusnuoliammunta, koripallon Double Shooter, salibandyn nopeustutka, pulmatehtävät, tasapainopelit, katukoris, salibandy, peppupallo ja nuijasähly.