Kokoukset

Restelin monipuoliset hotelli- ja ravintolapalvelut täydentävät kokouksesi.

Restel osaa kokoukset. Anna meidän auttaa sinua järjestelyissä ja keskity itse olennaiseen. Järjestämme vankalla ammattitaidolla kaikenkokoiset tapahtumat aina pienistä aamiaispalavereista koko konsernin seminaariviikonloppuihin. Palvelemme kokonaisvaltaisesti; hoidamme paikalle viihdetarjonnan ja kestitsemme osallistujat maistuvilla tarjoiluilla. Kauttamme löydät laajan valikoiman monikäyttöisiä ja tilanteen mukaan muuntuvia tiloja ympäri Suomen, joten rajana on vain mielikuvituksesi.

Suunnitellaan yhdessä toimiva kokous!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Kokoustilat ja oheispalvelut

Restelin hotelleista, kylpylöistä ja ravintoloista löydät vaivattomasti kokoustilat sekä erilaiset majoitusvaihtoehdot kautta Suomen.

Perinteisten kokouskahvien lisäksi voimme täydentää kokoustasi esimerkiksi taukojumpalla tai maistuvalla illallisella. Voit myös vaivattomasti yhdistää kokouksesi viihteen, konserttien tai urheilun huippuhetkiin, joita kohteissamme riittää jokaiseen makuun. Restelin kokous on aina yhdistelmä toimivia tilaratkaisuja, tasokasta kokoustekniikkaa, innostavaa tunnelmaa sekä herkullista ruokaa. Restelin hotelleissa kokousvieraat myös yöpyvät mukavasti.

Elämysareenat Helsingissä, Turussa ja Tampereella palvelevat ammattitaidolla mikäli tarpeesi on järjestää iso seminaari tai jos tarvitset kokouksen yhteyteen useita ryhmätyötiloja. Paljon erikokoisia kokoustiloja saman katon alta löydät myös hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevasta Cumulus Resort Airport Congress Centeri -hotellista Vantaalta.

Keski-Suomessa Jyväskylän Cumulus Resort Laajavuori -kylpylähotellissa on mahdollistaa yhdistää kokouksen lomaan hoitolakäyntejä tai liikunnallisia aktiviteetteja. Pohjoisemmassa Suomessa Cumulus Resort Pohjanhovi Rovaniemellä ja Cumulus Resort Rukahovi Rukatunturilla palvelevat hyväntuulisesti niin matkailijoita kuin kokoustajiakin.

Kerromme mielellämme lisää kokoustiloista ja oheispalveluista, joten ota rohkeasti yhteyttä!